6 d’oct. 2013

La Gola del Ter (I)

La Gola del Ter 
Canon a ISO 100, 15 mm, 14 seg a f:16,0 
© Joan Trias 2013

Ahir dissabte finalment vam tenir un sortida de sol espectacular, d'aquelles que pel lloc, per la  llum i pels colors la recordarem molt i molt de temps.
Era negra nit, ho teníem tot a punt i el cel era ben estrellat. De banda sonora escoltàvem el soroll del mar de fons intens que ens feia recordar la forta tempesta del vespre anterior, però sense aparèixer aquella tramuntana força 4/6  que anunciava la méteo (perfecte!!!). Ens acompanyava un Ter cabalós però silenciós.
Esperàvem les primeres llums que donessin el tret de sortida a la sessió fotogràfica i no van tardar a arribar, van començar a pintar el cel cap a les 7 h aproximadament.
A partir d'aquest moment vam quedar absorbits per l'albada i la fotografia. Són moments que desconnectes de tot i nomes estàs concentrat en aconseguir aquelles imatges que tenies pensades, tot passa molt ràpid i cal vigilar els paràmetres tècnics de la càmera, la composició, la llum que canvia per moments,... i clic, clic, clic,...

Un cop acabada la sessió fotogràfica, amb adrenalina per les venes i "les piles molt carregades", tornada a la realitat, cotxe i cap a casa a buscar el petitó de la família que avui li toca el seu primer dia de natació.

Desitjo que us agradi aquesta imatge. 
Personalment em transmet molta calma!!!

Pròximament aniré penjant noves fotografies d'aquest mateix dia.

1 comentari:

Montse ha dit...

Et felicito Joan!!!! un 10 en composició!!!!!!!!!!!!!!! De fet regals com els de dissabte valen una bona matinada!!!!