19 de gen. 2014

Lluna plena damunt les Medes

Lluna plena damunt les Medes
Canon a ISO 400, 15 mm, 57 seg a f:8.0 i trípode
© Joan Trias 2014

Divendres passat teníem lluna plena i el pronòstic metereològic era de cel serè (el dijous havia plogut i el dissabte també ho faria) per tant, calia aprofitar-ho i vam anar a l'Estartit.

Aquesta fotografia està realitzada des de la platja gran, amb una exposció de 57 seg a f: 8.0 i un lleuger pintat amb una llanterna de leds (llum freda) a la "caseta/cadira" del socorrista per compensar la llum frontal que reflectia la lluna.

El joc de les poques llums nocturnes combinat amb llargues exposcions i utilitzant el pintat de llum amb llanternes (en la seva justa mesura) permet obtenir imatges sorprenents, impactants i màgiques. 
La fotografia nocturna és un altre món, que atrapa i emociona!!!

6 comentaris:

Jordi Güell ha dit...

T'estàs tornant un especialista. A veure quan en muntem una plegats.

Bon treball !!!!!

JOAN TRIAS ha dit...

Moltes gràcies Jordi, quan vulguis muntem una sortida!

Eduard Marquès ha dit...

Bona, tot i els 50 segons no t'ha sortit un meló de lluna i mira que era baixa en aquell moment. Bon domini dla il·luminació, si senyor.

La Lleona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
La Lleona ha dit...

Bones, em dic Jordi Araus, dissenyador gràfic de professió (ja fa molts any) per qúestió de feina podem dir que també fotògraf, però no PRO! sempre he fet fotografia de producte i desde fa poques setmanes he començat a sortir al CARRER!!!!!!! ohhhh!! quin món!! sempre tancat a l'estudi i ara he descobert la fotografia de paisatge,........
després de llegir molt, aquest divendres 17 de febrer (lluna plena) m'he decidit per la meva primera sortida de nit!! i molt bé molt content. crec que força bé per ser la primera sortida.
Ara he descobert el teu blog i M'agradat molt!!!

JOAN TRIAS ha dit...

Gràcies per passar pel meu blog Jordi!
Ves en compte, la fotografia nocturna enganxa molt!!! ;-)
Salut i moltes fotos!!!