15 de febr. 2014

Destruir un paisatge

Destruir un paisatge
© Joan Trias 2014

Aquest és el paisatge que es veu des del meu poble (Medinyà): el Pirineus nevats, tot el Prepirineu, la Mare de Déu del Mont,... és una zona privilegiada per veure fantàstiques sortides de sol per una banda i postes per l'altra,... on molta gent del poble hi va a passejar a peu i amb bici,... tot seria preciós si no fos per la MAT.
Mig Catalunya ha quedat sembrada per aquestes horribles torres de ferro de 50 metres d'alçada destruint el paisatge per allà on passen. I això que encara falta passar el cables.
Em dol passar per aquesta zona i pensar com s'ha fet malbé aquest territori.
No puc entendre com es permet fer mal a la nostra terra d'aquesta manera. Mai més tornarà a ser com abans. 
NO A LA MAT!!!

3 comentaris:

Eduard Marquès ha dit...

Els que ho han fet no han vist mai aquest paisatge ni el veuran, viuen a centenars de quilòmetres de casa nostra. Els que governen són els que podien haver fet alguna cosa i no ho han fet, la responsabilitat és seva i del la gent que els vota. Una petita part de la societat civil ho vàrem intentar però no ho hem aconseguit.
La fotografia és molt guapa i fa molta ràbia que passin aquestes coses. A nosaltres ens sap greu pel paisatge però hi ha gent que els hi passa per sobre de casa... Tens una radial? ;-)

JOAN TRIAS ha dit...

Tens tota la raó Eduard!
Quan veig aquest desastre sento impotència i ràbia!!!
Salut i moltes fotos!!!

JOAN TRIAS ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.